Nieuws Samenwerkingso...

Samenwerkingsovereenkomst met Sensus

  • Auteur: Melvin Brok
  • 24 november 2021
  • Nieuws

Sensus: Healthy foods for today and tomorrow

Zwolle - Sensus en Code Deta hebben het vertrouwen naar elkaar uitgesproken middels een samenwerkingsovereenkomst om de huidige samenwerking voort te zetten. Sensus levert als toonaangevende voedingsproducent een grote bijdrage aan het gezonder maken van de voedingsindustrie met de innovatieve ingrediënten Frutafit® inulin en Frutalose® oligofructose.

De doelstelling om een gezondere wereld te realiseren, kan Sensus niet behalen zonder haar mensen. Zowel Sensus als Code Deta hechten veel waarde aan de persoonlijke groei en het werkgeluk van haar werknemers. Om deze reden is besloten een samenwerking aan te gaan om elkaar verder te versterken.

Bij Sensus wordt er veel aandacht besteed aan het in kaart brengen en behalen van jouw individuele doelen, waardoor jij elke dag jezelf ontwikkelt en met plezier naar je werk gaat. Als nieuwe collega bij Sensus staat je een prachtige carrière te wachten, waarbij de voordelen van een groot bedrijf gecombineerd worden met het lokale en persoonlijke karakter van een klein bedrijf: naar ons idee een perfecte combinatie.

Sensus biedt zowel mogelijkheden voor ambitieuze beginnende Operators tot aan zeer ervaren Procesoperators. Hierbij ontvang je als werknemer goede ondersteuning om te kunnen groeien binnen jouw vakgebied, waardoor jij binnen no-time excelleert!

Als Code Deta zijn wij blij dat we Sensus mogen ondersteunen als duurzame recruitmentpartner en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Enthousiast geworden over dit mooie bedrijf? En wil je weten welke mogelijkheden Sensus jou kan bieden? Leuk! We vertellen je graag meer tijdens een persoonlijk gesprek.

Wil jij ook vrijblijvend carrière advies ontvangen?

Onze collega's staan altijd voor je klaar. Neem gerust contact via onderstaande button.

Contact opnemen

Wil je meer lezen?