Werkgevers

De toegevoegde waarde voor u als werkgever

De beste kandidaten werven uit een schaarse arbeidsmarkt. Dat is waar het uiteindelijk om gaat en Code Deta begrijpt dat een goede kandidaat goud waard is. Lees hieronder hoe wij dit doen.

Het proces Waarom Code Deta?
CD US Ps 03

Groot netwerk

Code Deta heeft in de loop der jaren zorgvuldig haar netwerk opgebouwd met (latent) werkzoekende professionals in de maak- en procesindustrie.

CD US Ps 02

Online Marketing

De rol van marketing wordt alsmaar belangrijker binnen recruitment. Code Deta heeft haar online marketing zo geoptimaliseerd dat zij de doelgroep goed en doeltreffend weet te bereiken.

CD US Ps 01

Sourcing

Ongeveer 85% van de arbeidsmarkt is latent werkzoekend. Deze mensen zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe uitdaging en solliciteren dan ook niet op de traditionele manier. Met de modernste sourcing technieken en een persoonlijke benadering weten wij deze doelgroep te enthousiasmeren voor uw organisatie.

Onze opdrachtgevers

Vindemia winery w Gk29do Ztp Q unsplash

De toegevoegde waarde voor u als werkgever

De beste kandidaten werven uit een schaarse arbeidsmarkt. Dat is waar het uiteindelijk om gaat en Code Deta begrijpt dat een goede kandidaat goud waard is. Lees hieronder hoe wij dit doen.

Het bericht wat Melvin mij stuurde, sprak mij direct aan. We hebben een prettig gesprek gehad, waarbij Melvin oprecht geïnteresseerd was en mijn wensen goed in kaart bracht. De match met mijn nieuwe opdrachtgever heeft hij ook goed gemaakt; ik voelde mij daar direct op mijn plek. Ik kijk ernaar uit om in maart te starten met mijn nieuwe baan.

Harry - Procesoperator

Ik zag een vacature van Code Deta voorbij komen waar ik op heb gesolliciteerd. Al snel werd ik gebeld door Robert-Jan en hebben we een kennismakingsgesprek ingepland. Ik werd vriendelijk en persoonlijk ontvangen door het Code Deta team, wat mij direct een prettig gevoel gaf. In het gesprek heeft Robert-Jan mij meer verteld over de vacature waar ik op gesolliciteerd had, maar heeft hij ook een andere vacature onder mijn aandacht gebracht. Deze functie sloot nog beter bij mijn wensen aan en na een snel sollicitatietraject heb ik het contract bij mijn nieuwe opdrachtgever met veel plezier getekend. Als iemand werkzoekend is en mij om advies zou vragen, zou ik Code Deta zeker aanbevelen.

Frank - Procesoperator Chemie

Nick benaderde mij op LinkedIn. Ondanks dat ik op dat moment niet actief op zoek was naar een nieuwe baan, sprak de vacature die hij me voorstelde mij wel direct aan. Na een persoonlijke kennismaking heeft hij mij voorgesteld en werd ik al snel aangenomen bij mijn nieuwe werkgever. Wat ik als zeer prettig heb ervaren is de begeleiding tijdens het hele traject. Nick heeft zich op elk moment 100% voor mij ingezet en ik kon altijd bij hem terecht met vragen. Ik raad Code Deta zeker aan bij familie en vrienden, omdat Code Deta verder kijkt en ook de mogelijkheden voor doorgroei van kandidaten meeneemt.

Laurens - Operator

Ik werd via LinkedIn benaderd door Zwanine. Op dat moment was ik net gestopt bij mijn vorige werkgever en dus op zoek naar een nieuwe baan. Tijdens de kennismaking werd er direct een concrete vacature met mij besproken, dat vond ik fijn. Het traject ging snel en ik werd goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Ook in de vaste contactmomenten merk ik dat er echt tijd voor mij wordt gemaakt, ik ben geen nummer. Ik ben nu een paar maanden aan het werk en ik heb het goed naar mijn zin.

Wim - Monteur Technische Dienst

Een eenvoudig maar transparant proces

1

Vacature intake gesprek

Kennismaking tussen opdrachtgever en Code Deta met als doel het bespreken van de vacante vacature.

2

Uitwerken vacaturetekst en publicatie

Het schrijven van een wervende vacaturetekst is een vak. Op basis van het intake gesprek stelt Code Deta wervende vacatureteksten op welke geaccordeerd worden door de opdrachtgever. Vervolgens worden de vacatureteksten gepubliceerd op CodeDeta.nl en prominente jobsites.

3

Recruiten: netwerksearch en headhunting

In combinatie met de werving via de vacatureteksten gaan de Recruiters van Code Deta actief op zoek naar uw geschikte kandidaat. Op basis van de besproken wensen worden kandidaten proactief benaderd en in contact gebracht met uw vacature.

4

Review sollicitanten

Alle sollicitanten en geïnteresseerden worden bij Code Deta uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek wordt de vacature besproken en vergeleken met de wensen van de kandidaat.

5

Begeleiden traject incl. update calls met vacaturehouder

Uw Code Deta Recruitment Consultant begeleid het sollicitatietraject, is uw sparringpartner en bespreekt wekelijks de voortgang van de procedure.

6

Coördinatie, afronding en evaluatie

Evenals een goede start geloven wij in een goede voortgang en afronding van een sollicitatieprocedure. Tijdens en na onze samenwerking staat een positief kritische houding centraal.

Pexels michael burrows 7125766

Wil jij ook vrijblijvend carrière advies ontvangen?

Onze collega's staan altijd voor je klaar. Neem gerust contact via onderstaande button.

Contact opnemen