Referral

Draag Technisch Talent aan en verdien bij Code Deta!

Referral

Het Excellent Referral Program is een win-win: Code Deta komt in contact met nieuw technisch talent en jij krijgt hierdoor een beloning ter waarde van 500 euro! Wanneer talenten uit jouw netwerk aanbeveelt en ze worden bij Code Deta aangenomen, ontvang je een geldbonus.

Download het PDF document of lees de voorwaarden hieronder.

PDF

De voorwaarden

Bij Code Deta waarderen we niet alleen je harde werk, maar ook je waardevolle netwerk. Ons Excellent Referral Program bied je de kans om een geldbonus te genereren door eenvoudigweg geweldige kandidaten bij ons voor te stellen. Hier lees je de voorwaarden van ons Excellent Referral Program.

Het Excellent Referral Program is een win-win, Code Deta komt in contact met nieuw technisch talent en jij krijgt hierdoor een beloning ter waarde van 500 euro! Wanneer je iemand uit je netwerk aanbeveelt en ze worden bij Code Deta aangenomen, ontvang je een geldbonus.

Het bedrag dat je krijgt bij het plaatsen van een Referral zal via een staffel bonus oplopen. Bij de eerste geplaatste Referral ontvang je €500,-. Bij de tweede Referral ontvang je €750,- en bij de derde treedt er een limiet in van maximaal €1000,-. Als je hierna nog meer Referrals opgeeft die geplaatst worden, blijft de bonus dus €1000,-.

Code Deta

Code Deta

Hoe werkt het?

  • Draag een Technisch Talent aan bij Code Deta.
  • Je wordt door ons op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen.
  • De kandidaat wordt door Code Deta bemiddelt.
  • Nadat de kandidaat zijn proeftijd heeft volbracht, ontvang jij de bonus t.w.v. 500 euro!

De deelname

Deelnemen is gemakkelijk. Je hoeft alleen geschikte kandidaten voor Code Deta voor te stellen; de rest doen wij. We houden je op de hoogte van het proces, zodat je altijd weet wanneer je doorverwezen kandidaten worden aangenomen en je je beloning kunt verwachten.

Bij Code Deta ontvang je je beloning zodra de doorverwezen kandidaat zijn proeftijd heeft voltooid. Deze beloning wordt uitgekeerd in de vorm van een veelzijdige voucher, die je op tal van manieren kunt gebruiken en besteden. Dit zodat je het maximale uit je verdiensten haalt zonder rekening te houden met belastingen.

Word een Code Deta Ambassadeur!

Bij Code Deta willen we niet alleen nieuwe kandidaten aantrekken; we willen ook ambassadeurs creëren. Je wordt een belangrijk onderdeel van ons succesverhaal. Je aanbevelingen helpen ons groeien, en dat wordt beloond. Bovendien krijg je de kans om betrokken te blijven bij ons proces.

Een win-win dus! Sluit je aan bij het Excellent Referral Program van Code Deta en profiteer van de voordelen. Klaar om te beginnen?

Neem vandaag nog contact met ons op en draag talent aan.

Jouw netwerk is geld waard!

Wie meld jij aan?

Wie meld jij aan?

Draag Technisch Talent aan en verdien!

Draag Technisch Talent aan en verdien!

Contact opnemen