Over ons

Alles over Code Deta

Code Deta is recruitmentspecialist binnen de industrie. Met een focus op MBO+ en HBO bemiddelen wij technici naar de mooiste vaste banen binnen de industrie. Door ons enkel te richten op de industrie begrijpen wij hoe een productie organisatie in elkaar steekt en hoe afdelingen zich tot elkaar verhouden.

Schrijf je in Neem contact op
Code Deta 14

De toegevoegde waarde voor u als werkgever

De beste kandidaten werven uit een schaarse arbeidsmarkt. Dat is waar het uiteindelijk om gaat en Code Deta begrijpt dat een goede kandidaat goud waard is. Door ons enkel te focussen op de industrie kennen wij de markt en hebben in de loop der jaren zorgvuldig ons netwerk kunnen opbouwen. Wij beschikken over veel kennis en ervaring op het gebied van sourcing van latent werkzoekenden, precies de doelgroep die vaak erg interessant is voor u als werkgever. Daarnaast maken wij in ons wervingsproces veel gebruik van big data en de beste marketingcampagnes.

Het bericht wat Melvin mij stuurde, sprak mij direct aan. We hebben een prettig gesprek gehad, waarbij Melvin oprecht geïnteresseerd was en mijn wensen goed in kaart bracht. De match met mijn nieuwe opdrachtgever heeft hij ook goed gemaakt; ik voelde mij daar direct op mijn plek. Ik kijk ernaar uit om in maart te starten met mijn nieuwe baan.

Harry - Procesoperator

Ik zag een vacature van Code Deta voorbij komen waar ik op heb gesolliciteerd. Al snel werd ik gebeld door Robert-Jan en hebben we een kennismakingsgesprek ingepland. Ik werd vriendelijk en persoonlijk ontvangen door het Code Deta team, wat mij direct een prettig gevoel gaf. In het gesprek heeft Robert-Jan mij meer verteld over de vacature waar ik op gesolliciteerd had, maar heeft hij ook een andere vacature onder mijn aandacht gebracht. Deze functie sloot nog beter bij mijn wensen aan en na een snel sollicitatietraject heb ik het contract bij mijn nieuwe opdrachtgever met veel plezier getekend. Als iemand werkzoekend is en mij om advies zou vragen, zou ik Code Deta zeker aanbevelen.

Frank - Procesoperator Chemie

Nick benaderde mij op LinkedIn. Ondanks dat ik op dat moment niet actief op zoek was naar een nieuwe baan, sprak de vacature die hij me voorstelde mij wel direct aan. Na een persoonlijke kennismaking heeft hij mij voorgesteld en werd ik al snel aangenomen bij mijn nieuwe werkgever. Wat ik als zeer prettig heb ervaren is de begeleiding tijdens het hele traject. Nick heeft zich op elk moment 100% voor mij ingezet en ik kon altijd bij hem terecht met vragen. Ik raad Code Deta zeker aan bij familie en vrienden, omdat Code Deta verder kijkt en ook de mogelijkheden voor doorgroei van kandidaten meeneemt.

Laurens - Operator

Ik werd via LinkedIn benaderd door Zwanine. Op dat moment was ik net gestopt bij mijn vorige werkgever en dus op zoek naar een nieuwe baan. Tijdens de kennismaking werd er direct een concrete vacature met mij besproken, dat vond ik fijn. Het traject ging snel en ik werd goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Ook in de vaste contactmomenten merk ik dat er echt tijd voor mij wordt gemaakt, ik ben geen nummer. Ik ben nu een paar maanden aan het werk en ik heb het goed naar mijn zin.

Wim - Monteur Technische Dienst

CD US Ps 03

Groot netwerk

Code Deta heeft in de loop der jaren zorgvuldig haar netwerk opgebouwd met (latent) werkzoekende professionals in de maak- en procesindustrie.

CD US Ps 02

Online Marketing

De rol van marketing wordt alsmaar belangrijker binnen recruitment. Code Deta heeft haar online marketing zo geoptimaliseerd dat zij de doelgroep goed en doeltreffend weet te bereiken.

CD US Ps 01

Sourcing

Ongeveer 85% van de arbeidsmarkt is latent werkzoekend. Deze mensen zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe uitdaging en solliciteren dan ook niet op de traditionele manier. Met de modernste sourcing technieken en een persoonlijke benadering weten wij deze doelgroep te enthousiasmeren voor uw organisatie.

Onze Opdrachtgevers

Contact met Code Deta

Liever direct contact? Wij zijn ook telefonisch te bereiken op:

Neem direct contact op:

Wil jij ook vrijblijvend carrière advies ontvangen?

Onze collega's staan altijd voor je klaar. Neem gerust contact via onderstaande button.

Contact opnemen