Nieuws Albert herontd...

Albert herontdekt de afvalverwerking bij PreZero

  • Auteur: Suzanne Wakker
  • 26 april 2024
  • Professionals

Sinds februari heeft Albert Kolkman zijn weg teruggevonden in de afvalverwerkingsbranche als Monteur Technische Dienst bij PreZero in Zwolle. Met zijn eerdere ervaring als Monteur bij Attero, brengt hij waardevolle kennis en expertise mee naar zijn nieuwe rol. Melvin en Thomas van Code Deta liepen een dagdeel met hem mee om meer te weten te komen over zijn rol binnen dit innovatieve afvalverwerkingsbedrijf.

Bij PreZero Nederland werkt men met zo’n 2.000 collega’s aan een prachtig doel: zero waste. Dat betekent: niet alleen afval inzamelen, maar het ook sorteren en volledig bewerken tot nieuwe grondstoffen. Daar maakt PreZero nieuwe producten van. Zo maakt het bedrijf de weg vrij voor een samenleving die minder verbruikt, die meer en meer circulair wordt.

Pre Zero

Pre Zero

De perfecte match

Code Deta herkende direct de perfecte match tussen Albert en PreZero, wat ook bleek te kloppen. PreZero was onder de indruk; Albert lichtte zonder verdere uitleg alle technieken toe tijdens het sollicitatiegesprek. Dankzij zijn uitgebreide kennis van processen en machines werd Albert na slechts één gesprek aangenomen.

Albert heeft de samenwerking met Code Deta als prettig ervaren, waarbij hij het contact als persoonlijk omschrijft. Hij verwelkomt Melvin en Thomas dan ook graag en neemt hen mee in zijn werkzaamheden bij PreZero.

Monteur technische Dienst

Albert gaf Melvin en Thomas een rondleiding door de hele fabriek en liet zien welke taken hij dagelijks uitvoert. Als Monteur is het belangrijk om vaardig te zijn in sleutelwerk, niet bang te zijn voor vieze handen en een hoge mate van zelfstandigheid te hebben. Naast de werkzaamheden in de installatie begeleid Albert ook externe partijen die onderhoud doen aan de gebouwen en machines zoals shovels, heftrucks en kranen. Dit maakt zijn functie lekker divers!

De werkzaamheden van Albert zijn voornamelijk mechanisch van aard, met een klein elektrisch onderdeel. Albert is verantwoordelijk voor het oplossen van storingen in het machinepark en het uitvoeren van preventief onderhoud. Hoewel je vaak zelfstandig werkt, is er ook onderlinge ondersteuning tussen de Monteurs. Albert benadrukt dat de werksfeer goed is en dat er open en directe communicatie is binnen het team.

Melvin links en Albert rechts

Melvin links en Albert rechts

Diversiteit en Ontwikkeling bij PreZero

Wat maakt werken bij PreZero zo interessant? "De diversiteit aan taken. Van het vervangen van een rol tot het verhelpen van verstoppingen; geen dag is hetzelfde!" vertelt Albert enthousiast. PreZero is constant in ontwikkeling en geeft haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen. "Zelfs met mijn jarenlange ervaring kan ik nog veel leren," benadrukt Albert.

Afvalverwerking Zwolle

Afvalverwerking Zwolle

Steek jij graag de handen uit de mouwen?

PreZero Zwolle is op zoek naar monteurs in de 5-ploegendienst! Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden, draag je bij aan een duurzame toekomst.

Net als Albert zorg je voor het preventieve onderhoud en ben je verantwoordelijk voor het oplossen van complexe (ver)storingen. Bij PreZero zijn er mogelijkheden voor mensen met diverse (technische) achtergronden; je krijgt volop kansen om te groeien en jezelf te ontwikkelen.

Heb je ervaring als monteur in de industrie en ben jij bereid om je handen uit de mouwen te steken? Bekijk de vacature op onze website en wie weet start jij binnenkort bij PreZero!

Bekijk alle vacatures binnen de industrie bij Code Deta.

Wil je meer lezen?