Nieuws Klein flesje g...

Klein flesje, groot verschil: Brandi’s start bij Yakult

  • Auteur: Suzanne Wakker
  • 23 mei 2024
  • Professionals

Sinds maart heeft Brandi (24 jaar) Yakult opgenomen in haar dagelijkse routine. Niet alleen drinkt ze dagelijks een flesje Yakult, maar ze is ook onlangs begonnen als Operator Vul & Verpak bij Yakult in Almere. Brandi woont in Almere Haven, waardoor haar baan bij Yakult praktisch om de hoek ligt. Ankie, onze fieldmanager, bezocht Brandi om haar ervaring bij Yakult te bespreken.

Yakult, het iconische flesje dat bij velen bekend is, produceert dagelijks bijna één miljoen flesjes in de fabriek in Almere. Deze fabriek voorziet de gehele Europese markt van Yakult. Naast de productiefaciliteit is ook het hoofdkantoor van Yakult in Almere gevestigd. Lees hier meer over Yakult

Technisch inzicht

Brandi volgde de opleiding Ruimtelijk Vormgeving, waar ze haar creativiteit kon uiten in logo-ontwerp, interieurinrichting en het bedenken van vernieuwende concepten. Tijdens haar stage in de standbouw maakte ze kennis met bouw en techniek, wat haar interesse wekte. Na haar studie besloot Brandi deze interesse verder te verkennen en begon ze als operator te werken, waar ze ook leerde heftruck rijden. In deze rol ontdekte Brandi haar technische vaardigheden en de voordelen van het werk als operator. Sinds maart vervult Brandi met veel enthousiasme de rol van operator bij Yakult.

Werkzaamheden Yakult

Brandi’s rol als Operator bij Yakult bevalt haar uitstekend. Ze waardeert de vriendelijke sfeer onder haar collega's en de goede opleidingsmogelijkheden. Daarnaast krijgt Brandi de kans om verschillende taken uit te voeren, wat ze als zeer positief ervaart.

De werkzaamheden zijn boeiend en geven Brandi de mogelijkheid om voortdurend nieuwe dingen te leren. Het werk is gevarieerd; hoewel Brandi meestal bij de vulafdeling werkt, helpt ze bij storingen op de verpakkingsafdeling die langer duren. Brandi houdt toezicht op de machines en bij kleine storingen kan ze zelf ingrijpen door te controleren of er iets moet worden verwijderd of schoongemaakt, de machine opnieuw op te starten en zo het probleem op te lossen. Bij complexere problemen schakelt ze de Technische Dienst in. Daarnaast heeft Brandi binnen het bedrijf een mentor die haar begeleidt.

Brandi Yakult Almere

Brandi Yakult Almere

Contact met Code Deta

Brandi werd benaderd door Recruitment Specialist Quentin vanwege haar waardevolle werkervaring. Hierna volgde een prettig en open gesprek waarin Brandi's wensen en behoeften werden besproken. Ze heeft het gehele proces van intake tot aan het starten bij Yakult als heel positief en persoonlijk ervaren. Hoewel ze zich helemaal op haar gemak voelt bij Yakult, waardeert ze de begeleiding die ze van Code Deta krijgt.

Na een maand kwam Ankie, onze fieldmanager, langs bij Brandi om haar proefperiode te bespreken. Gedurende de detachering komt Ankie meerdere keren langs om te zien hoe het gaat. Brandi weet dat ze bij Ankie terecht kan voor vragen en ondersteuning gedurende haar detachering.

Een stabiele toekomst

Brandi kijkt uit naar een stabiele toekomst bij Yakult. Ze heeft namelijk een omgeving gevonden waarin ze goed kan leren en groeien. Hoewel Brandi momenteel op een van de meest uitdagende lijnen werkt, ziet ze dit als een kans om haar vaardigheden verder te ontwikkelen. Daarnaast hoort ze van haar collega’s dat ze erg tevreden zijn over haar werk, wat motiverend werkt. Yakult is een prettige werkgever, waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Wil jij net als Brandi als Operator bij Yakult aan de slag? Klik hier voor alle vacatures binnen Yakult! Of neem rechtstreeks contact op met Recruitment Specialist Thomas van Diepen via t.vandiepen@codedeta.nl of 06 57 29 86 57.

Wil je meer lezen?