Nieuws Ynsect het ete...

Ÿnsect: het eten van nu en de toekomst

  • Auteur: Melvin Brok
  • 9 december 2021
  • Nieuws

Ÿnsect: het eten van nu en de toekomst

Bij Ÿnsect draait alles om innovatie, duurzaamheid en om het voeden van de wereld zonder de aarde op te eten. Ÿnsect is wereldleider op het gebied van natuurlijke eiwitten afkomstig van insecten. Hierdoor levert Ÿnsect een bijdrage aan het eten van nu en de toekomst.

Ÿnsect verwerkt de larven van de buffalo kever tot ingrediënten die in diverse voedingsproducten worden gebruikt. Denk hierbij aan producten zoals hamburgers, pasta’s en eiwitrepen. Interessant hè?

Ÿnsect is internationaal actief en opereert in Nederland vanuit Ermelo en in de nabije toekomst ook vanuit de nieuwe plant in Zeewolde. Deze groei zorgt voor een grote wervingsbehoefte aan vaktechnische professionals.


Welke mogelijkheden zijn er binnen Ÿnsect?
Werken bij Ÿnsect geeft je de kans om grenzen te verleggen en mee te groeien in een spannende nieuwe industrie: het kweken van insecten en het produceren van duurzame ingrediënten.
Ÿnsect biedt veel mogelijkheden voor professionals in de industrie. Van beginnend Operator tot ervaren Procesoperator: goed personeel is van groot belang om de beoogde groeiplannen te behalen.

Het kweken van de insecten wordt door Procesoperators in 5-ploegendienst uitgevoerd. Het processen van de insecten naar een halffabricaat wordt uitgevoerd in 2-ploegendienst.

Daarnaast biedt Ÿnsect ook veel mogelijkheden voor Monteurs, waarbij je in dagdienst werkt aan machines en installaties.


Ÿnsect als werkgever.
Ÿnsect biedt haar werknemers goede arbeidsvoorwaarden, interne doorgroeimogelijkheden en de juiste HR-instrumenten. Dit zorgt ervoor dat jij als werknemer met plezier naar je werk gaat.

Ben je enthousiast geworden? Bekijk onze actuele vacatures voor dit innovatieve bedrijf!

Wil jij ook vrijblijvend carrière advies ontvangen?

Onze collega's staan altijd voor je klaar. Neem gerust contact via onderstaande button.

Contact opnemen

Wil je meer lezen?