Nieuws Stefan turien ...

Stefan vindt zijn nieuwe uitdaging bij Berry BPI als procesoperator

  • Auteur: Robert Jan van Dijk
  • 29 maart 2024
  • Professionals

Als toegewijde familieman woont Stefan (34) met zijn gezin in Coevorden. Stefan Turien is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, zowel in zijn persoonlijk leven als in zijn werk. Dit streven heeft hem in het verleden zelfs geleid tot het starten van zijn eigen onderneming, een tankstation. Vanwege zijn constante drang om zich te blijven ontwikkelen, kwam Stefan in contact met Code Deta. Sinds 1 februari is Stefan werkzaam bij Berry BPI Hardenberg als procesoperator, waar hij zijn nieuwe uitdaging met enthousiasme aangaat.

Berry BPI Hardenberg is onderdeel van Berry Global, een van 's werelds toonaangevende producenten van flexibele kunststofverpakkingen. Het bedrijf legt een sterke nadruk op milieubewustzijn en het welzijn van zijn medewerkers.

Een nieuwe uitdaging

Sinds februari is Stefan werkzaam bij Berry BPI en voelt hij zich volledig op zijn plek. Samen met vier collega's werkt hij bij de extrusie, een techniek waarbij een vervormbaar materiaal door een matrijs wordt geperst. Met een glimlach vertelt Stefan dat hij het getroffen heeft met zijn team; we zijn goed op elkaar ingespeeld in deze korte tijd.

Stefan werkt in een 5-ploegendienst, wat voor hem perfect werkt in combinatie met zijn rol als vader. Hierdoor kan hij zijn werk mooi combineren met zijn gezinsleven. Hij heeft zijn aanvangsperiode als prettig ervaren en kijkt met veel enthousiasme naar de toekomst.

De ervaring van Stefan

De functie van procesoperator en de wereld van kunststofverpakkingen zijn voor Stefan niet vreemd. Na het behalen van zijn VAPRO-certificering heeft hij 12 jaar lang als operator gewerkt. Na deze periode besloot Stefan een andere weg in te slaan en zijn eigen tankstation te beginnen. Dit getuigde destijds al van zijn gedrevenheid en zijn wil om zichzelf verder te ontwikkelen.

Na verloop van tijd koos Stefan ervoor om weer als operator aan de slag te gaan, ditmaal binnen de sector van kunststofverpakkingen. Hoewel hij het plezier van het werken als operator hervond, bleef zijn drang naar zelfontwikkeling aanwezig. Helaas zag hij binnen het bedrijf weinig mogelijkheden om door te groeien, waardoor Stefan op zoek ging naar een nieuwe uitdaging.


Het contact met Code Deta

Stefan kwam in contact met Rik van Code Deta, waar hij een goed gesprek mee had en zijn wensen en eisen voor een nieuwe functie uitsprak. Binnen Code Deta begon de zoektocht naar passende mogelijkheden voor Stefan.

Rik belde terug met goed nieuws: de functie als procesoperator bij Berry BPI. Stefan heeft het contact met Code Deta als enorm positief ervaren. "Ze probeerden niet allerlei functies aan te smeren; ze luisterden echt naar mijn wensen en eisen. Ook de benadering is zeer persoonlijk en duidelijk. Er is een vast aanspreekpunt en je weet wat je van hen kunt verwachten," vertelt Stefan.


Ambities van Stefan

Bij Berry BPI voelt Stefan zich op zijn plek. Hij ziet kansen om door te groeien, wellicht tot eerste operator of teamleider. Stefan zocht naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om zichzelf verder te ontwikkelen. Dankzij Code Deta heeft hij dit kunnen vinden bij Berry BPI.

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je jezelf ook ontwikkelen? Bekijk alvast de vacatures en neem contact op met Code Deta.

Wil jij ook vrijblijvend carrière advies ontvangen?

Onze collega's staan altijd voor je klaar. Neem gerust contact via onderstaande button.

Contact opnemen

Wil je meer lezen?