Procesoperator...

Procesoperator Vacatures

Zoeken:

Vacature Procesoperator

Operators zorgen ervoor dat processen van machines goed verlopen. Procesoperators kunnen dus in veel verschillende branches actief zijn: overal waar met machines gewerkt wordt in een productieproces komen procesoperators kijken. Lees hier meer over wat een procesoperator doet.

Procesoperator vacatures

Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor het bedienen, onderhouden en controleren van de machines en installaties in de productieomgeving. In het kort zorg je er voor dat de productieprocessen soepel verlopen. Je werkt daarbij nauw samen met andere afdelingen en collega's, zoals technici en productieleiders.

Doordat je veel met machines werkt is het belangrijk dat je beschikt over een gezonde dosis technisch inzicht. Daarnaast is het handig om te beschikken over probleemoplossend vermogen. Tot slot moet je veilig kunnen werken en verantwoordelijkheid kunnen nemen.

Werken als procesoperator

Wanneer je aan de slag gaat als procesoperator is het aannemelijk dat je in een ploegendienst komt te werken. Dit kan in zowel 2-, 3-, 4- als 5-ploegen. Hierbij komt een leuk extraatje: ploegentoeslag die kan oplopen tot wel 33%!- Benieuwd wat je kan verwachten als je in een ploegendienst werkt? Lees hier meer over het werken in ploegendienst!

Aan de slag als procesoperator via Code Deta

Wanneer je aan de slag gaat als procesoperator via Code Deta krijg je toegang tot het grote netwerk aan bedrijven waarmee wij in contact staan. Schrijf je in bij Code Deta en blijf op de hoogte van de laatste vacatures. Wij helpen je graag met het vinden van de meest passende procesoperator vacature voor jou!