Nieuws Inuline de voe...

Inuline: de voedingsvezel voor gezond en lekker eten

  • Auteur: Melvin Brok
  • 29 september 2021
  • Nieuws

Inuline: de voedingsvezel voor gezond en lekker eten

De cichorei campagne van Sensus is inmiddels al een aantal weken van start en zorgt voor veel positieve ontwikkelingen binnen deze snelgroeiende organisatie.
Sensus produceert en levert de innovatieve ingrediënten inuline en oligofructose, deze worden gewonnen uit een natuurlijke bron: de cichoreiwortel. Hier worden producten van gemaakt die worden gebruikt voor gezonde voedingsproducten zoals: brood & banket, zuivel, babyvoeding, ontbijtgranen en voedingsrepen.
Omdat zowel de voedingsindustrie als de consument zich steeds meer bezighoudt met gezond eten, is er wereldwijd een groeiende vraag naar deze twee producten. Hierdoor ontstaan er ook steeds meer banen bij producenten van gezonde voedingsmiddelen.

Welke functies zijn er binnen Sensus?
Om de productie van dit unieke product in goede banen te leiden, zijn er verschillende disciplines aanwezig bij de productielocatie in Zwolle. De procesoperators monitoren het productieproces en zorgen voor de hoogst mogelijke productkwaliteit. Binnen deze functie worden daarnaast kleine storingen aan de lijn opgelost om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.
Het geavanceerde machinepark binnen Sensus vraagt daarnaast om de aanwezigheid van goede monteurs, zowel op elektrotechnisch als werktuigbouwkundig gebied. Als Monteur elektrotechniek en besturingsinstallaties ben jij verantwoordelijk voor het beheer van het machinepark. De monteur werktuigbouwkunde zorgt voor het onderhouden en draaiende houden van de mechanische installaties. Kortom, Sensus biedt volop mogelijkheden om jouw carrière naar het volgende niveau te brengen.
Voor de productielocatie in Zwolle heeft Code Deta meerdere interessante vacatures openstaan:

  • Procesoperator (5-ploegendienst)
  • Monteur E&I (dagdienst)
  • Monteur WTB (dagdienst)

Wil jij ook vrijblijvend carrière advies ontvangen?

Onze collega's staan altijd voor je klaar. Neem gerust contact via onderstaande button.

Contact opnemen

Wil je meer lezen?