Werken bij Recruitment sp...

Recruitment Specialist

 • HBO
 • Hattemerbroek
Solliciteer direct

In het kort

HBO/WO | Fulltime | Hattemerbroek

Ligt jouw passie in maken van verbindingen tussen professionals en gedreven organisaties? Ga jij tot het uiterste om successen te behalen, deze met de kantoorbel te laten beklinken en verwachtingen te overtreffen? En kom jij het best tot je recht in een groeiende organisatie met veel ruimte voor eigen initiatieven? Dan hebben wij bij Code Deta een mooie uitdaging voor jou.


Code Deta maakt het verschil in de bemiddeling van professionals naar gedreven organisaties binnen de industrie. Hierbij richten we ons op de vakgebieden productie, techniek, engineering, kwaliteit, planning en werkvoorbereiding. Met uitstekende relaties, innovatie, specialisme en een breed netwerk weet Code Deta de behoeften van MBO+ talent en organisaties binnen de industrie te verwezenlijken.

Wat ga je doen?

Als Recruitment Specialist binnen Code Deta bekleed jij een uitdagende functie in een mensgerichte omgeving. Jij bent dé gesprekspartner voor de professional en weet met jouw collega's talent te verbinden aan industriële organisaties.

Code Deta biedt jou samen met je hechte en ondernemende team collega’s de volledige vrijheid en verantwoordelijkheid om het bedrijf verder uit te bouwen. Jij bent een echte netwerker en hebt oog voor talent. Als geen ander weet jij de vertaalslag te maken tussen de klantvraag en de arbeidsmarkt. Dankzij jouw persoonlijke aanpak, uitstekende gespreksvaardigheden en overtuigingskracht maak jij in de gesprekken het verschil en weet professionals te werven, selecteren en te matchen met onze opdrachtgevers. Je wordt dan ook wel omschreven als scherp, analytisch en doortastend.

Je plant jouw eigen werkzaamheden en coördineert het gehele recruitmentproces; van het werven en selecteren, plannen van afspraken, gesprekken voeren en het schrijven van blogs en vacatures. Vanuit oprechte interesse weet jij de kwaliteiten en ambities van de professional te doorgronden. Op deze manier behartig jij ieders belangen en voeg jij waarde toe aan de groei van zowel de professional, de organisatie én Code Deta. Deze successen worden uiteraard goed gevierd met je collega’s en beklonken met de kantoorbel.

Code Deta biedt jou de mogelijkheid om de functie van Recruitment Specialist met veel eigenaarschap en op je eigen authentieke wijze invulling te geven. Hierbij wordt je continu uitgedaagd, bouw je mee aan de groei van het bedrijf en is er veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling.

Wij bieden

Wat krijg jij hiervoor terug?

 • Een groeiende onderneming die bruist van de gedreven en enthousiaste collega’s;
 • Een uitdagende baan waar veel ruimte is voor eigen initiatieven en ideeën;
 • Een goed salaris afhankelijk van je ervaring en opleiding;
 • Uitzicht op een auto van de zaak;
 • Ruim aanbod aan trainingen en opleidingen afgestemd op jouw ambities;
 • Een laptop en mobiele telefoon die je ook privé kunt gebruiken;
 • 28 vakantiedagen;
 • Deelname aan welverdiende vrijdagmiddagborrels, bedrijfs- en teamuitjes;
 • Flexibele werktijden;
 • Korting op je fitnessabonnement.

Wij vragen

Wie ben jij?

Jij bent een gedreven persoonlijkheid, die deel wil uitmaken van een groeiende organisatie. Vanuit jouw oprechte interesse haal jij je kracht en energie uit het maken van verbindingen en verwezenlijken van ieders doelstellingen. Je beschikt over een afgeronde HBO-/WO-opleiding. Ervaring in de arbeidsbemiddeling is een vereiste. Je handelt proactief en beschikt hierbij over een gezonde winnaarsmentaliteit.

Robert Jan Van Dijk

Hoe nu verder?

Wil jij jouw passie inzetten voor deze werkgever? Of wil je nog meer informatie? Wij maken graag kennis met je en voorzien jou graag van het beste advies. Reageer direct!

Vragen over deze vacature?

Vraag het aan Robert Jan van Dijk

rj.vandijk@codedeta.nl
06 11 17 26 28

Solliciteren voor Recruitment Specialist

Wil jij ook vrijblijvend carrière advies ontvangen?

Onze collega's staan altijd voor je klaar. Neem gerust contact via onderstaande button.

Contact opnemen