Werken bij Recruitment co...

Recruitment Consultant

 • HBO
 • Hattemerbroek
Solliciteer direct

In het kort

Code Deta maakt het verschil in de bemiddeling van professionals naar gedreven organisaties binnen de industrie. Hierbij richten we ons op de vakgebieden Operations, Maintenance, Quality, Supply Chain en Engineering. Met uitstekende relaties, innovatie, specialisme en een breed netwerk weet Code Deta de behoeften van MBO+ en HBO technici en organisaties binnen de industrie te verwezenlijken.

Wat ga je doen?

Als Recruitment Consultant binnen Code Deta bekleed jij een uitdagende commerciële functie in een mensgerichte omgeving. Jij bent dé partner voor de professional en de organisatie en levert een belangrijke bijdrage aan het realiseren van ieders ambities. Hiervoor houd jij je bezig met relatiebeheer, acquisitie en recruitment.

Code Deta biedt jou samen met je hechte en ondernemende team collega’s de volledige vrijheid en verantwoordelijkheid om het bedrijf verder uit te bouwen. Naast het actief onderhouden van het contact met bestaande accounts, ben je continu bezig met het creëren van nieuwe relaties. Jij bent een echte netwerker en blijft graag op de hoogte van de ontwikkelingen en behoeften op de arbeidsmarkt. Hierin signaleer jij van nature kansen en weet deze optimaal te benutten om het klantenportfolio te vergroten. Dankzij jouw persoonlijke aanpak, uitstekende gespreksvaardigheden en overtuigingskracht maak jij in de gesprekken het verschil en weet hiermee duurzame relaties met opdrachtgevers te creëren. Je wordt dan ook wel omschreven als scherp, analytisch en doortastend.

Vanuit oprechte interesse weet jij de kwaliteiten en ambities van de professional te doorgronden en deze te vertalen naar de behoeften op de arbeidsmarkt. Jij zet alles op alles en gaat pas voldaan naar huis wanneer jij de professional en de organisatie bij elkaar hebt weten te brengen. Op deze manier behartig jij ieders belangen en voeg jij waarde toe aan de groei van zowel de professional, de organisatie én Code Deta. Deze successen worden uiteraard goed gevierd met je collega’s en beklonken met de kantoorgong.

Code Deta biedt jou de mogelijkheid om de functie van Recruitment Consultant met veel eigenaarschap en op je eigen authentieke wijze invulling te geven. Hierbij wordt je continu uitgedaagd, bouw je mee aan de groei van het merk en is er veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling.

Wij bieden

Wat krijg jij hiervoor terug?

 • Een groeiende onderneming die bruist van de gedreven en enthousiaste collega’s;
 • Een uitdagende baan waar veel ruimte is voor eigen initiatieven en ideeën;
 • Een goed salaris tussen €2.650 - €3.450 bruto per maand;
 • Ruime doorgroeimogelijkheden binnen Code Deta of andere Home of Hiring bedrijven;
 • Een interessante bonusregeling;
 • Uitzicht op een auto van de zaak;
 • Ruim aanbod aan trainingen en opleidingen afgestemd op jouw ambities;
 • Een laptop en mobiele telefoon die je ook privé kunt gebruiken;
 • 28 vakantiedagen;
 • Deelname aan welverdiende vrijdagmiddagborrels, bedrijfs- en teamuitjes;
 • Flexibele werktijden;
 • Korting op je fitnessabonnement.

Wij vragen

Wie ben jij?

Jij bent een gedreven persoonlijkheid, die deel wil uitmaken van een groeiende organisatie. Vanuit jouw oprechte interesse haal jij je kracht en energie uit het maken van verbindingen en verwezenlijken van ieders doelstellingen. Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding. Ervaring in de arbeidsbemiddeling is een pré. Je handelt proactief en beschikt hierbij over een gezonde winnaarsmentaliteit.

Robert Jan Van Dijk

Hoe nu verder?

Wil jij jouw passie inzetten voor deze werkgever? Of wil je nog meer informatie? Wij maken graag kennis met je en voorzien jou graag van het beste advies. Reageer direct!

Vragen over deze vacature?

Vraag het aan Robert Jan van Dijk

rj.vandijk@codedeta.nl
06 11 17 26 28

Solliciteren voor Recruitment Consultant

Wil jij ook vrijblijvend carrière advies ontvangen?

Onze collega's staan altijd voor je klaar. Neem gerust contact via onderstaande button.

Contact opnemen