Recruiter

 • HBO
 • Hattemerbroek
Solliciteer direct

In het kort

Code Deta maakt het verschil in de bemiddeling van professionals naar gedreven organisaties binnen de industrie. Hierbij richten we ons op de vakgebieden productie, techniek, logistiek, kwaliteit, planning en werkvoorbereiding. Met uitstekende relaties, innovatie, specialisme en een breed netwerk weet Code Deta de behoeften van MBO+ talent en organisaties binnen de industrie te verwezenlijken.

Wat ga je doen?

Als Recruiter bij Code Deta ben jij verantwoordelijk voor het werving- en selectieproces van de professionals voor onze toonaangevende opdrachtgevers in de industrie. Daarmee lever jij een belangrijke bijdrage aan de groeidoelstelling van Code Deta, de arbeidskracht en de opdrachtgever.

Na een goede bak koffie start jij de dag met het screenen van ontvangen sollicitaties en het actief benaderen van vakspecialisten via de diverse kanalen zoals Job boards en social media. Wie weet ken je nog wel een passende kandidaat in je persoonlijke netwerk. Jij weet in ieder geval waar de doelgroep zich bevindt en met jouw enthousiasme zorg jij ervoor dat de juiste kandidaten bij jou aan tafel komen te zitten. Vanuit oprechte interesse analyseer jij de kwaliteiten en ambities van de professional en koppelt deze aan de uiteenlopende vacatures. Van Operators tot aan Teamleiders en Monteurs, allen binnen de industrie.

Juist in deze huidige arbeidsmarkt ben jij als Recruiter van groot belang. Code Deta biedt jou dan ook de ruimte om samen met je collega’s het recruitmentproces naar een hoger niveau te tillen. Naast het selecteren van kandidaten houd je je bezig met de arbeidsmarktcommunicatie. Zo duik je in de doelgroep, onderzoek je wat ze triggert en vertaal je dit naar een wervende vacaturetekst. Daarnaast krijg je de vrijheid om mee te denken en invulling te geven aan innovatieve wervingsacties zoals marketingcampagnes, website optimalisatie en/of recruitmentevenementen. Op die manier weet jij de speld in de (arbeids)hooiberg te vinden en nieuwe kandidaten aan Code Deta te binden.

Code Deta biedt jou als Recruiter een fijne werkplek om je te ontwikkelen tot dé expert in het recruitmentproces. Middels een uitgebreid inwerktraject, trainingen, cursussen en betrokken collega’s krijg jij de kans om je vaardigheden optimaal te ontwikkelen en je ambities te vervullen. Doorgroeimogelijkheden zijn dan ook volop aanwezig!

Wij bieden

Wat krijg jij hiervoor terug?

 • Je ontwikkelt uitstekende gespreksvaardigheden en bouwt een breed netwerk op;
 • Je maakt onderdeel uit van een groeiende onderneming die bruist van de gedreven en enthousiaste collega’s;
 • De mogelijkheid om je afstudeerstage bij ons te verrichten;
 • Een goed salaris die meegroeit met jouw carrière;
 • Ruim aanbod aan trainingen en opleidingen afgestemd op jouw ambities met doorgroeimogelijkheden;
 • Een laptop en mobiele telefoon die je ook privé kunt gebruiken;
 • 28 vakantiedagen;
 • Deelname aan gezellige lunches (met mooi weer op ons balkon), fanatieke potjes tafeltennis en de welverdiende vrijdagmiddagborrels, bedrijfs- en teamuitjes;
 • Flexibele werktijden;
 • Korting op je fitness abonnement.

Wij vragen

Wie ben jij?

Je volgt momenteel een HBO-/WO-opleiding, bent leergierig en bent daarbij 8-24 uur per week beschikbaar. Jij haalt je kracht en energie uit het maken van verbindingen en verwezenlijken van doelstellingen. Jouw doel is het koppelen van een vakspecialist aan zijn/haar droombaan. Jij bent dan ook een gedreven persoonlijkheid met een gezonde winnaarsmentaliteit; je wilt graag scoren! Jouw belangrijke goal wordt uiteraard goed gevierd samen met je collega’s.

Robert Jan Van Dijk

Hoe nu verder?

Wil jij jouw passie inzetten voor deze werkgever? Of wil je nog meer informatie? Wij maken graag kennis met je en voorzien jou graag van het beste advies. Reageer direct!

Vragen over deze vacature?

Vraag het aan Robert Jan van Dijk

rj.vandijk@codedeta.nl
06 11 17 26 28

Solliciteren voor Recruiter

Wil jij ook vrijblijvend carrière advies ontvangen?

Onze collega's staan altijd voor je klaar. Neem gerust contact via onderstaande button.

Contact opnemen