Ploegendienst ...

Ploegendienst Vacatures

Zoeken:

Ploegendienst Vacatures

Ben jij op zoek naar een baan in de procesindustrie? In een 5 ploegendienst werk je in een cyclus van ochtend-, middag-, avond- en nachtdiensten die elkaar continu afwisselen. Deze dienstregeling houdt in dat je vijf dagen werkt, gevolgd door vijf vrije dagen. Hierdoor blijft de productieomgeving 24/7 actief en kunnen bedrijven efficiënter werken. Bekijk al onze vacatures in ploegendiensten.

Werken in ploegendiensten

Als Procesoperator in de procesindustrie biedt werken in een ploegendienst een dynamische en uitdagende werkomgeving. Bij ons vind je de beste vacatures voor procesoperators die graag in een ploegendienst willen werken. Je kan ook in 2, 4 of zelfs 5 ploegendiensten. Wil je weten wat de verwachtingen zijn van het werken in bijvoorbeeld een 3 ploegendienst? Je leest het hier.

Voordelen van werken in ploegendiensten

Het werken in ploegendienst biedt verschillende voordelen. Je hebt bijvoorbeeld recht op ploegentoeslag die kan oplopen tot wel 33%! Bovendien zorgt het werken in ploegendienst voor afwisseling en flexibiliteit, waardoor je werk en privé goed kunt combineren. Lees hier meer over de voordelen van werken in ploegendienst.

Aan de slag in ploegendiensten via Code Deta

Code Deta biedt een ruim aanbod aan vacatures in de procesindustrie. Onder andere 2, 3, 4 en 5 ploegendiensten zijn te vinden in ons vacatureoverzicht. Zit er iets voor jou tussen, bekijk alle vacatures hier.